Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

Produk Kami

Fakta Nyata

Kami ngagaduhan sababaraha fakta super di dieu

  • Tim Tim

    Tim

    150+

  • Pasar Pasar

    Pasar

    Di sakuliah dunya

  • Kaluaran taunan Kaluaran taunan

    Kaluaran taunan

    1200 Ton

Gambar pabrik

  • pabrik
  • pabrik
  • pabrik
  • pabrik