Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

Tentang Kami

Weifang kailong pompa industri co.LTD.

tentang Kami

Kauntungannana géografis
Weifang kailong pompa industri co., LTD.Lokasina di kota layang geulis Weifang, ti palabuhan Qingdao kawentar dunya ngan 1 jam ku mobil, dina industri sarua boga kaunggulan geografis unik.

Produk Kami
Urang ngadopsi prosés casting precision sol silikon, utamana ngahasilkeun impeller, awak pompa, pigura rojongan jeung asesoris pompa séjén, kitu ogé valves, mesin dahareun, hardware wangunan, castings mesin rékayasa.bahan produk kaasup stainless steel, baja karbon, aluminium sarta bronze.The parusahaan bisa nyadiakeun konsumén jeung layanan hiji-eureun ti démo produk, desain, ngembangkeun kapang, desain prosés, processing produk jeung saterusna nurutkeun gambar, sampel sarta model.Daur ngembangkeun produk nyaéta 4-8 weeks.The parusahaan boga leuwih ti 150 pagawé, kapasitas produksi taunan leuwih ti 1200 ton castings precision, leuwih ti 90% tina produk anu diékspor ka Éropa, Amerika, Australia, Jepang jeung lianna. nagara, sarta geus dievaluasi ku customers.Excellent staf jeung manajemén canggih mastikeun produk kualitas luhur urang jeung harga paling kalapa.

Naha Milih Kami

PILIHAN LUAR PADU

Ngurangan biaya produksi

KONSISTENSI KOMPONEN

Laju konsép pikeun casting

...

pabrik
tentang Kami

Budaya perusahaan
Budaya perusahaan kami nyaéta "Precision Ngajadikeun Béda".Gagasan ieu ngalangkungan unggal aspék operasi, ti manajemén perusahaan dugi ka manufaktur produk, kontrol kualitas sareng pamariksaan;

Palayanan
Ti latihan pagawe sarta sarat téknik pikeun layanan palanggan, urang tetep pursuing precision, nu ngajadikeun urang béda ti batur.Kami tujuanana pikeun ngagampangkeun konsumén urang mésér produk anu kualitasna ti produsén anu dipercaya anu lulus ISO9001, sareng kami yakin anjeun bakal mendakan éta pantes pikeun milih kami salaku supplier anjeun.
Mangga ngahubungan kami sarta ngantep kami nyaho kumaha urang bisa ngawula ka anjeun.