Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

impeller pompa centrifugal

Katerangan pondok:

Ngaran produk: centrifugal pompa impeller
Pesenan leutik: katampi
Ngaran Brand: Disesuaikeun
Tempat Asal: Shanghai, Cina
prosés: casting precision + CNC machining
Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
perlakuan panas: Numutkeun sarat baku


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Kakasaran Permukaan Casting Atah:Ra 1.6-6.3um

Réngsé Casting Kakasaran Permukaan:Ra 0.8-1.6um

kasabaran ukuran:ISO 8062 CT5-6

Ukuran maksimum:≤1000mm * 800mm * 400mm ATAWA 1000mm * ø700mm

rentang beurat:0,1 kg-120 kg

Bahan:Stainless Steel, Karbon Steel

Beusi sténless:ASTM 304, ASTM 304L, ASTM 316, ASTM 316L

Bahan:Baja karbon: AISI 1020, AISI 1035, AISI 1045, GrD (Q235), Gr50 (Q 345)

Baja paduan:AISI 1062, AISI A387Cr 12, 20CrMo, AISI 4137, AISI 4140, AISI 4340, AISI 431, 20 CrMnMo

Rojongan Desain:Pro-E, UG, SolidWorks, AutoCad, PDF

Kontrol kualitas:Bahan, Dimensi, Performance, cacad jero, test Kasaimbangan, 0 cacad, 100% inspeksi saméméh packing

Pamariksaan:Inspeksi dimensi, Analisis komposisi kimia, Tés sipat mékanis, X-Ray inspeksi, Dye penetrant inspeksi, Magnét bubuk inspeksi, Metallographic, inspeksi

Paket:karton jeung kotak kai ngajaga barang

pamayaran:T/T,

Balanja:Air Express (5-7days) Laut (kira-kira 30days)

Palabuhan:Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Guangzhou, Dalian, Shenzhen

Aplikasi:Bagian Pompa

impeller pompa centrifugal
impeller pompa centrifugal

Numutkeun struktur mékanis, impeller bisa dibagi kana tilu rupa: katutup, semi-tutup sarta kabuka.

Impeller katutup: conveying cair bersih;Impeller semi-tutup jeung impeller kabuka: gantung ngandung partikel padet, efficiency.When impeller katutup jeung impeller semi-tutup ngajalankeun, tekanan tina cairan nimpah dina hareup jeung tukang impeller nu béda, nu bakal ngahasilkeun dorong axial ngarah ka sisi nyeuseup impeller, ngabalukarkeun maké jeung Geter tina pompa nu.Saatos ngurangan dorong axial ku liang kasaimbangan, efisiensi pompa bakal ngurangan.

Nurutkeun kana mode nyeuseup béda, impeller bisa dibagi kana nyeuseup tunggal jeung nyeuseup ganda. Tipe nyeuseup tunggal: struktur impeller basajan, tapi cairanana ngan bisa kaseuseup ti hiji sisi; Tipe nyeuseup ganda: struktur kompléks, tapi kalawan badag. kapasitas nyeuseup, dasarna ngaleungitkeun dorong axial.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami