Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

Taros Kami

Weifang Kailong pompa Industri Co,.Ltd.

Alamat

No.6698 Weizhou Selatan Jalan, Kacamatan Fangzi, Kota Weifang, Propinsi Shandong.

Telepon

0086-13465739039

0086-(0)536-7662207

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami