Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Kumaha urang gawé bareng?

Urang peryogi kauninga sarat lengkep Anjeun produk, sarta kami biasana nungtut gambar atawa sampel, urang bakal balik ka anjeun kalawan solusi.

Dupi anjeun nyadiakeun produk lengkep?

Sumuhun.Urang nyadiakeun produk lengkep kaasup machining, pagawean perlakuan, packing jeung kiriman on pamundut.Tujuanana kami pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu henteu repot sareng gratis.

Naon kauntungan anu kami ngarepkeun tina ngagaleuh ti anjeun?

Ngurangan biaya tanpa kompromi dina kualitas.

Kumaha kualitasna dijamin?

Masalah kualitas biasana asalna tina prosés produksi, sanés tina prosés pamariksaan sorangan.Pikeun ngaleutikan masalah produksi sadaya bagian operator dipariksa di unggal hambalan tina prosés produksi jeung inspeksi ahir saméméh pengiriman barang.

Sabaraha lami kanggo kéngingkeun kutipan?

Rata-rata, peryogi 2 dinten saatos nampi gambar sareng / atanapi conto.

Data naon anu kedah disayogikeun pikeun syarat petik?

Supados urang tiasa ngabales kutipan gancang dina waktos anu pas, punten pastikeun ngirim kami inpormasi lengkep ngeunaan produk anjeun, kalebet faktor-faktor ieu:
◆Estimasi beurat bagian, atawa beurat sabenerna lamun bagian geus aya
◆Sampel produk, upami aya
◆Alloy kelas
◆ Gambar kalawan ukuran lengkep jeung sabenerna
◆ Panas ngubaran spésifikasi
◆ syarat perlakuan Surface
◆Estimasi kuantitas taunan
◆Sebutkeun lamun parobahan desain bisa, atawa teu bisa dijieun
◆Blueprints kedah dina basa Inggris, boh métrik atanapi inci sadayana leres

Naha kuring peryogi calo pikeun ngurus kiriman?

Dina pamundut anjeun.

Dupi anjeun gaduh jumlah pesenan minimum?

Henteu. Kami henteu netepkeun bangbarung.Gantina, sakali customer wareg, kami yakin anjeunna bakal datang deui ka kami pikeun pesenan hareup.Kusabab kitu, sababaraha industri gaduh daya tarik ékonomis sorangan dina volume anu tiasa nyababkeun biaya anu langkung handap dumasar kana tingkat unit anu langkung luhur.

Naha anjeun nandatanganan perjanjian non-panyingkepan pikeun ngajagaan palanggan anjeun?

Sumuhun.Pikeun nangtayungan hak cipta intelektual konsumén, urang bakal nandatanganan perjangjian non-panyingkepan kana pamundut.

Rék gawé bareng jeung urang?