Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

Dahareun jeung hardware konstruksi

  • Castings mesin dahareun

    Castings mesin dahareun

    Ngaran produk: tuang mesin tuang
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • hardware wangunan

    hardware wangunan

    Ngaran produk: hardware wangunan
    Tempat Asal: Shanghai, Cina
    Pesenan leutik: katampi
    Ngaran Brand: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku