Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

Bagian Mesin

  • bagian mesin tegalan

    bagian mesin tegalan

    Ngaran produk: bagian mesin tegalan
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Casting mesin konstruksi

    Casting mesin konstruksi

    Ngaran produk: Mesin konstruksi casting
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku