Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

Warta

  • Pasar Casting Investasi siap ngadaptarkeun CAGR 4.58% salami periode ramalan 2020 - 2025

    Pasar Casting Investasi siap ngadaptarkeun CAGR 4.58% salami periode ramalan 2020 - 2025

    Paménta pikeun casting investasi utamana didorong ku industri aerospace jeung militér tumuwuh, sabab aya loba aplikasi béda jeung bagian tina pesawat, helikopter, jeung jet nu dihasilkeun ngaliwatan casting investasi.Ieu kalebet komponén kritis sareng kaamanan penerbangan, badarat sareng ...
    Maca deui
  • Kasaimbangan dinamis

    Kasaimbangan dinamis

    Pangukuran ramo balancing mesin nurutkeun ukuran rotor dina rotasi gaya centrifugal pikeun itungan anti gangguan jeung analisis, pikeun ménta pangukuran rotor dina operasi sabenerna tina unbalance Angle jeung ukuranana, mastikeun yén Mac balancing dinamis. ..
    Maca deui
  • PABRIK ANYAR

    PABRIK ANYAR

    Kailong foundry anyar ngawengku leuwih ti 70000 méter pasagi téh uner konstruksi sarta bakal nempatkeun kana operasi dina Juni 2022.
    Maca deui
  • POLA TOOLING & Inti

    POLA TOOLING & Inti

    Wax Pattern tooling dipikabutuh pikeun sakabéh castings investasi.alat nu dijieunna tina aluminium kelas tinggi, sarta dirancang pikeun nampa aliran lilin molten dina tekenan ekstrim, guna ngidinan ka solidify kana pola lilin nu dipaké pikeun ngabentuk kapang keramik salila prosés investasi ...
    Maca deui
  • PROSES CASTING INVESTASI

    PROSES CASTING INVESTASI

    Casting investasi ogé bisa disebut "casting tepat" atawa "silika sol casting" atawa "leungit casting lilin" atawa "de-waxing casting".Bahan tuang tiasa seueur dianggo, sareng teu aya watesna pikeun bentuk produk sareng struktur kompleks.Paling impor...
    Maca deui
  • PANDUAN DESAIN & TOLERANCES

    PANDUAN DESAIN & TOLERANCES

    Kasuksésan pamungkas tina desain casting gumantung kana komunikasi antara desainer jeung insinyur foundry.Nalika foundry ieu leres informed sarat bagian, aya biasana kompromi tina spésifikasi nu bakal ngidinan pikeun minuhan maksimum pikeun nyitak ...
    Maca deui