Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

Produk

  • bagian pompa

    bagian pompa

    Ngaran produk: Casting asesoris pompa
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    Tempat Asal: Shanghai, Cina
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Perumahan pompa stainless steel

    Perumahan pompa stainless steel

    Ngaran produk: Pompa vakum impeller
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Pompa vakum impeller

    Pompa vakum impeller

    Ngaran produk: Pompa vakum impeller
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Castings mesin dahareun

    Castings mesin dahareun

    Ngaran produk: tuang mesin tuang
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • hardware wangunan

    hardware wangunan

    Ngaran produk: hardware wangunan
    Tempat Asal: Shanghai, Cina
    Pesenan leutik: katampi
    Ngaran Brand: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • bagian mesin tegalan

    bagian mesin tegalan

    Ngaran produk: bagian mesin tegalan
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Casting mesin konstruksi

    Casting mesin konstruksi

    Ngaran produk: Mesin konstruksi casting
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Casting klep

    Casting klep

    Ngaran produk: klep casting
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Parahu motor impeller

    Parahu motor impeller

    Ngaran produk: motor parahu impeller
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Pompa vakum impeller

    Pompa vakum impeller

    Ngaran produk: Pompa vakum impeller
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Impeller turbopump nangtung

    Impeller turbopump nangtung

    Ngaran produk: impeller turbopump nangtung
    Tempat Asal: Shanghai, Cina
    Pesenan leutik: katampi
    Ngaran Brand: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • impeller pompa centrifugal

    impeller pompa centrifugal

    Ngaran produk: centrifugal pompa impeller
    Pesenan leutik: katampi
    Ngaran Brand: Disesuaikeun
    Tempat Asal: Shanghai, Cina
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2