Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

asesoris pompa

  • bagian pompa

    bagian pompa

    Ngaran produk: Casting asesoris pompa
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    Tempat Asal: Shanghai, Cina
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Perumahan pompa stainless steel

    Perumahan pompa stainless steel

    Ngaran produk: Pompa vakum impeller
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Pompa vakum impeller

    Pompa vakum impeller

    Ngaran produk: Pompa vakum impeller
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Parahu motor impeller

    Parahu motor impeller

    Ngaran produk: motor parahu impeller
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Pompa vakum impeller

    Pompa vakum impeller

    Ngaran produk: Pompa vakum impeller
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Impeller turbopump nangtung

    Impeller turbopump nangtung

    Ngaran produk: impeller turbopump nangtung
    Tempat Asal: Shanghai, Cina
    Pesenan leutik: katampi
    Ngaran Brand: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • impeller pompa centrifugal

    impeller pompa centrifugal

    Ngaran produk: centrifugal pompa impeller
    Pesenan leutik: katampi
    Ngaran Brand: Disesuaikeun
    Tempat Asal: Shanghai, Cina
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • pituduh vane

    pituduh vane

    Ngaran produk: pituduh vane
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Merk n

    abdi: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • Casting asesoris pompa

    Casting asesoris pompa

    Ngaran produk: Casting asesoris pompa
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    Tempat Asal: Shanghai, Cina
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku

  • bisi pompa

    bisi pompa

    Ngaran produk: wadah pompa
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku