Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

bisi pompa

Katerangan pondok:

Ngaran produk: wadah pompa
Tempat asal: Shanghai, Cina
pesenan leutik: katampa
Ngaran merek: Disesuaikeun
prosés: casting precision + CNC machining
Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
perlakuan panas: Numutkeun sarat baku


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Kakasaran Permukaan Casting Atah:Ra 1.6-6.3um

Réngsé Casting Kakasaran Permukaan:Ra 0.8-1.6um

kasabaran ukuran:ISO 8062 CT5-6

Ukuran maksimum:≤1000mm * 800mm * 400mm ATAWA 1000mm * ø700mm

rentang beurat:0,1 kg-120 kg

Bahan:Stainless Steel, Karbon Steel

Beusi sténless:ASTM 304, ASTM 304L, ASTM 316, ASTM 316L

Bahan:Baja karbon: AISI 1020, AISI 1035, AISI 1045, GrD (Q235), Gr50 (Q 345)

Baja paduan:AISI 1062, AISI A387Cr 12, 20CrMo, AISI 4137, AISI 4140, AISI 4340, AISI 431, 20 CrMnMo

Rojongan Desain:Pro-E, UG, SolidWorks, AutoCad, PDF

Kontrol kualitas:Bahan, Dimensi, Performance, jero cacad, Balance test, 0 defects, 100% inspeksi saméméh packing

Pamariksaan:Inspeksi dimensi, Analisis komposisi kimia, Uji sipat mékanis, X-Ray inspeksi, Dye penetrant inspeksi, Magnét bubuk inspeksi, Metallographic, inspeksi

Paket:karton jeung kotak kai ngajaga barang

pamayaran:T/T

Balanja:Air Express (5-7days) Laut (kira-kira 30days)

Palabuhan:Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Guangzhou, Dalian, Shenzhen

Aplikasi:Bagian Pompa

Weifang Kailong Pump Co., Ltd.. boga pangalaman tuang rupa-rupa casts alloy stainless steel.Kami ogé sanggup tuang alloy ngalembereh hawa séjén kana pamundut anjeun.Kimia bahan khusus sareng spésifikasi mékanis bakal disayogikeun ka anjeun upami diperyogikeun.Pikeun kaperluan castings stainless steel Anjeun, kailong Precision Foundry bisa mantuan Anjeun kaluar.

kailong pleased a nyadiakeun compliment pinuh ku jasa machining nyadiakeun nilai ditambahkeun jeung genah tina castings investasi rengse pikeun konsumén urang.kailong mibanda kamampuhan machining dua jenis, nyaéta CNC machining & machining konvensional, sarta ngabogaan kapasitas badag pikeun machining konvensional, nu ngawengku Ngabuburit, panggilingan, grinding, Broaching, ngetok, pangeboran, Reaming jeung prosés machining séjén.CNC Machining Machined castings investasi bisa disayogikeun sareng prosés pagawean salajengna ogé, supados ngajantenkeun komponén anu cocog pikeun dianggo langsung.Prosés sapertos anu ditawarkeun kalebet bagian-bagian Mesin

- perlakuan panas
- Polishing / Éléktropolishing
- Plating
— Ngalukis
- Lapisan bubuk
- Deburring
— Majelis
- Bungkusan pelindung khusus

bisi pompa

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami