Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

Pernyataan Kualitas

Pernyataan Kualitas

Misi

Pikeun nyumponan ekspektasi konsumén ngeunaan kualitas produk, biaya, pangiriman, sareng jasa nilai tambah.

Kawijakan

Pikeun nyugemakeun sarat konsumén ku pro-aktif sareng fleksibel;

Pikeun ngingetkeun konsumén jeung kiridit rupa jeung kajujuran;

Pikeun difokuskeun perbaikan kontinyu pikeun ngahasilkeun produk kualitas dina harga kalapa.

Sistim kualitas

Kami parantos nyetél mékanisme pamariksaan khusus, nyayogikeun analisis fisik & kimia canggih sareng alat-alat uji kualitas & instrumen, sapertos spéktrométer sareng netepkeun prosedur pamariksaan kualitas anu cekap sareng cocog, kalayan standar pamariksaan anu ketat pikeun sadayana prosés tina pangakuan bahan baku ka pabrik. sagala cara pikeun ngaleupaskeun ahir produk rengse tina pabrik;pikeun karakteristik metode casting investasi precision kayaning prosés pajeulit jeung loba faktor mangaruhan, hiji mékanisme inspeksi dina loka geus ngadegkeun pikeun nerapkeun inspeksi online, ku kituna defects na rejects bisa ngaleungitkeun dina kursus pembuatan kapang, pembuatan cangkang, smelting. jeung casting.Ku cara kieu, teu aya bahan baku anu disqualified anu tiasa diaku pikeun melak, henteu aya barang anu disqualified tina prosedur anu sateuacana tiasa lebet kana anu salajengna, sareng henteu aya produk anu disqualified tiasa dileupaskeun tina pabrik, ku kituna kualitas produk sacara efektif dijamin.Kontrol prosés statistik sareng paningkatan kamampuan prosés diterapkeun pikeun sadaya prosés manufaktur produk.Komitmen urang sareng usaha anu terus-terusan dina ningkatkeun kualitas produk parantos netepkeun gambar urang salaku produsén sareng supplier anu kualitas luhur.

Pernyataan Kualitas
Pernyataan Kualitas
Pernyataan Kualitas
Pernyataan Kualitas
Pernyataan Kualitas
Pernyataan Kualitas

Kualitas mangrupikeun kahirupan perusahaan

Weifang Kailong Pump Co., Ltd. parantos ngadegkeun sistem manajemén kualitas sora, anu dilaksanakeun saluyu sareng standar Sistem Manajemén ISO9001.

Kami tujuanana janten kelas dunya
komitmen ka kapuasan customer & ajak sumanget kapamimpinan diantara tim dedicated kami ku nyieun lingkungan sehat pikeun tumuwuh kontinyu, kauntungan sarta karaharjaan.