Hapé
0086-13465739039
Nelepon Kami
0086- (0) 536-7662207
E-mail
kl_pump@163.com

Pompa vakum vakum

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Pompa vakum impeller
Tempat asalna: Shangdong, Cina
Pesenan alit: Ditampi
Ngaran mérek: Disesuaikan
prosés: casting casting + mesin CNC
Perawatan permukaan: Acar, Passivation, Shot Blasting, Mirror Polishing, blasting keusik
Perlakuan panas: Numutkeun sarat standar


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kasar Permukaan Casting atah: Ra 1.6-6.3um

Rengse Casting Surface Kasar: Ra 0.8-1.6um

Ukuran kasabaran: ISO 8062 CT5-6

Ukuran maksimum: ≤1000mm * 800mm * 400mm OR 1000mm * ø700mm

rentang beurat: 0,1kg-120kg

Bahan: ASTM CF8 ASTM CF8M

Dukungan Desain: Pro-E, UG, SolidWorks, AutoCad, PDF

Kontrol Kualitas: Bahan, Diménsi, Kinerja, jero cacat, Tés kasaimbangan, 0 cacat, inspeksi 100% sateuacan dikemas

Pamariksaan: Pamariksaan diménsi, Analisis komposisi kimia, Pangujian sipat mékanis, Pamariksaan X-Ray, Pamariksaan penetrant pewarna, Pamariksaan bubuk magnét, Paméran Metalografi

Pakét: karton sareng kotak kai kanggo ngajagi barang-barang

Pamayaran: T / T,

Balanja : Air Express (5-7hari) Laut (sakitar 30 dinten)

Palabuhan: Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Guangzhou, Dalian, Shenzhen

Aplikasi: Bagian Ngompa

Vacuum pump impeller02
图片43
Vacuum pump impeller02

DWG No.

A

B

C

D

E

wilah nomer

15898

185.00

42.00

40.00

45.30

8.00

15

15900

185.00

42.00

60.00

45.30

8.00

15

15897

185.00

42.00

120.00

45.30

8.00

15

15899

185.00

42.00

160.00

45.30

8.00

15

16712

185.00

42.00

80,00

45.30

8.00

15

18190

225.00

48.00

50.00

51.30

10.00

16

18191

225.00

48.00

175.00

51.30

10.00

12

18192

225.00

48.00

70.00

51.30

10.00

16

18193

225.00

48.00

210.00

51.30

10.00

12

18194

225.00

48.00

85,00

51.30

10.00

16

18189

225.00

48.00

130.00

51.30

10.00

12

17673

270.00

62.00

80,00

65,80

14.00

16

17674

270.00

62.00

200,00

65,80

14.00

12

17675

270.00

62.00

100,00

65,80

14.00

16

17676

270.00

62.00

265,00

65,80

14.00

12

Déklarasi

Produk anu dipidangkeun di dieu didamel pikeun syarat konsumén khusus sareng mangrupikeun gambaran tina jinis kamampuan pabrik anu aya dina perusahaan kailong. Kawijakan kami nyaéta henteu salah sahiji produk ieu bakal dijual ka pihak ka 3 tanpa idin tinulis ti para nasabah anu alatna dianggo, desain sareng spésifikasi milikna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami