Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

asesoris klep

  • Casting klep

    Casting klep

    Ngaran produk: klep casting
    Tempat asal: Shanghai, Cina
    pesenan leutik: katampa
    Ngaran merek: Disesuaikeun
    prosés: casting precision + CNC machining
    Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
    perlakuan panas: Numutkeun sarat baku