Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

Impeller turbopump nangtung

Katerangan pondok:

Ngaran produk: impeller turbopump nangtung
Tempat Asal: Shanghai, Cina
Pesenan leutik: katampi
Ngaran Brand: Disesuaikeun
prosés: casting precision + CNC machining
Perlakuan permukaan: Pickling, Passivation, Shot Blasting, Eunteung Polishing, keusik blasting
perlakuan panas: Numutkeun sarat baku


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Kakasaran Permukaan Casting Atah:Ra 1.6-6.3um

Réngsé Casting Kakasaran Permukaan:Ra 0.8-1.6um

kasabaran ukuran:ISO 8062 CT5-6

Ukuran maksimum:6"-30"

rentang beurat:0,1 kg-120 kg

Bahan:Stainless Steel, Karbon Steel

Beusi sténless:ASTM 304, ASTM 304L, ASTM 316, ASTM 316L

Rojongan Desain:Pro-E, UG, SolidWorks, AutoCad, PDF

Kontrol kualitas:Bahan, Dimensi, Performance, cacad jero, test Kasaimbangan, 0 cacad, 100% inspeksi saméméh packing

Pamariksaan:Inspeksi dimensi, Analisis komposisi kimia, Tés sipat mékanis, X-Ray inspeksi, Dye penetrant inspeksi, Magnét bubuk inspeksi, Metallographic, inspeksi

Paket:karton jeung kotak kai ngajaga barang

pamayaran:T/T,

Balanja :Air Express (5-7days) Laut (kira-kira 30days)

Palabuhan:Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, Guangzhou, Dalian, Shenzhen

Aplikasi:Bagian Pompa

Impeller turbopump nangtung03

1, impeller stainless steel ngagunakeun panjang tur panjang, bersih, parunggu impeller oge lalawanan korosi kuat, utamana dipaké dina seuneu, cai laut jeung kasempetan sejen, tapi teu jadi alus sakumaha impeller stainless steel.Impeller dijieunna tina bahan stainless steel kalawan kakuatan tinggi, awét, sarta ngaronjatkeun daya tahan korosi tina pompa, tiasa dianggo dina lingkungan nu leuwih nuntut.

2, efisiensi béda: pamakéan efisiensi impeller stainless steel leuwih luhur,

3, hargana béda: 304 stainless steel impeller kira sarua jeung parunggu, 316, 316L, harga stainless steel dua arah leuwih luhur.

4, bahan béda, tingkat béda panyalindungan lingkungan:

5, kaayaan suhu béda: parunggu lalawanan hawa low nyaeta beredar, dikurangan 100 derajat inténsitas moal boga drop.Replace kromium-nikel stainless steel, puluhan derajat handap enol regas kawas glass.At suhu kamar, kakuatan mékanis tina stainless steel nyaeta leuwih luhur.

Kailong Precision Casting bisa ngahasilkeun pompa impeller castings rupa bahan nurutkeun sasuai ka nu Anjeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami