Hapé
0086-13465739039
Telepon Kami
0086-(0)536-7662207
Surélék
info@kl-cast.com

Naha Milih Kami

Naha INVESTASI CASTING?

Kailong Precision Foundry nawiskeun seueur kauntungan pikeun pangguna akhir, desainer, atanapi produsén, ku cara ngagunakeun prosés tuang lilin anu leungit pikeun ngahasilkeun komponén, anu biasana didamel ku cara anu mahal teuing atanapi ketat teuing dina unsur desain.Castings investasi ieu nyandak hiji ciri unik unttainable ku prosés séjén, alatan utamana kami ngagunakeun paeh nyuntik lilin wangun salaku pola.Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun ménta jéntré tur akurasi komponén dijieun ku suntik molding, biasana ditangtayungan pikeun logam titik lebur low, tapi dina kanyataanana dijieun tina logam titik lebur tinggi na alloy kayaning baja jeung stainless steel.Ieu kusabab formasi unik tina cangkang keramik seamless diwangun sabudeureun wangun lilin precision.Cangkang keramik nahan bentuk geometries lilin ieu dina suhu pisan tinggi bari logam molten, dituang kana cangkang, solidifies kana castings Anjeun.Kusabab ieu géométri alamiah, tepat, sareng henteu terbatas mungkin ku prosés casting investasi, prosés casting investasi nyayogikeun mangpaat ieu:

AKURASI

Ngagunakeun castings investasi ngahasilkeun komponén anu pangalusna digambarkeun salaku deukeut-net-bentuk, dina basa sejen, komponén anu merlukeun saeutik atawa euweuh processing salajengna.Prosésna sanggup ngahasilkeun detil anu tepat sareng akurasi dimensi kira-kira +/- 0,005" per inci dimensi dina tuang dugi ka 80 kg atanapi ngan ukur sababaraha gram.

aa01
aa02

TOOLING affordable

Dina sadaya prosés anu sanés, perkakas mangrupikeun faktor biaya anu signifikan.Sanajan kitu, investasi casting tooling dihasilkeun tina alloy aluminium gampang machined, tapi sabab ngan narima lilin, éta boga umur pisan panjang.kailonggawéna kalayan klien kami pikeun mantuan kalawan sarat tooling, sarta ngurus sagala manufaktur alat, jeung neundeun parabot réngsé.Biaya alat-alat lilin ieu sacara signifikan langkung handap tibatan tuang atanapi ngajalin maot, sareng sababaraha kali maot tiasa dilakukeun salaku sababaraha rongga ogé semi atanapi otomatis otomatis pikeun ngirangan biaya tuang langkung seueur, ngahasilkeun hasil anu luar biasa tinggi dina investasi pakakas.

PILIHAN LUAR PADU

Ratusan alloy béda bisa tuang ngagunakeun prosés casting investasi, dina paling ilahar dipake logam dasar kayaning steels, stainless steels, tambaga, nikel, irons, kobalt, sareng nu sanesna.Hiji kaunggulan konci mindeng overlooked nyaeta saprak mesin finish bisa minimal atawa ngaleungitkeun, pilihan alloy bisa ditingkatkeun kana logam kuat, nu ilaharna harder mesin, hasilna kinerja hadé tina produk ahir.kailong tuang lolobana logam rékayasa umum dipaké ku rupa-rupa industri, kitu ogé loba logam husus pikeun aplikasi nuntut.

Ngurangan biaya produksi

Aplikasi paling umum pikeun castings investasi aya dina kaayaan dimana operasi pagawean ongkosna mahal bisa ngurangan, atawa malah ngaleungitkeun, pikeun komponén logam aya.Ieu alatan katepatan rinci jeung dimensi attainable kalawan casting investasi.Kiwari, beuki loba pabrik anu ngarobah kana ngarancang komponén anyar maranéhanana salaku castings investasi, saprak sababaraha bagian bisa dijieun salaku hiji casting, ngurangan penanganan, assembly, las, sarta waragad inspeksi.

DETAIL KOMPONEN

Casting investasi mangrupikeun impian desainer.Wangun kompléks, duanana éksternal sarta internal anu mungkin ngaliwatan pamakéan desain alat, coring lilin soluable, atawa coring keramik.Konfigurasi internal teu mungkin jeung paling prosés manufaktur lianna bisa disadiakeun ku Cheonseng ngaliwatan pamakéan castings investasi.Externally, draf-gratis tembok, splines, liang, bos, lettering, serrations komo sababaraha threads bisa gampang tuang ogé.

Ngurangan biaya produksi

RUGI LOGAM MINIMAL

Ngagunakeun castings investasi ngahasilkeun komponén anu merlukeun saeutik machining, sarta ku kituna aya reductions signifikan dina logam leungit mun chip sarta asahan.Ieu hususna berharga nalika damel sareng bahan sapertos stainless steel, alloy nikel, sareng alloy kobalt, anu henteu ngan ukur mahal, tapi hese pikeun mesin.

KONSISTENSI KOMPONEN

Kusabab komponén tuang dihasilkeun ku ngagunakeun pola lilin tina alat tunggal, akurasi diménsi sarua ti bagian ka bagian, ti taun ka taun.Nalika perobahan desain diperyogikeun, biasana tiasa ngarobih perkakas anu tos aya kalayan biaya anu sakedik.

Laju konsép pikeun casting

Ti desain nepi ka rengse, castings investasi biasana bisa disadiakeun dina 4-6 minggu.